Novinky

Chcete sehnat své nové schody opravdu levně? Zajímají vás poslední trendy v navrhování schodišť? Nejsou vám cizí ani informace z dění v naší firmě? Pak sledujte naše novinky, ve kterých vám chceme přinášet nejen akční nabídky na schody a doplňkový sortiment, ale také užitečné informace a přírůstky do nabízených výrobků.

Abyste se neztratili:    Úvod Novinky Jaké skládací schody vybrat?
19. 03.

Jaké skládací schody vybrat?

Potřebujete poradit s výběrem skládacích schodů? Vytvořili jsme pro Vás malý souhr k tomuto typu schodů, které si u nás můžete objednat.

Udělali jsem pro Vás stručný popis několika druhů skládacích schodů, který Vám může pomoci se rozhodnout, které schody pro Vás budou nejlepší. 

Skládací schody jsou svou specifikací nejjednodušší, protože tyto schody patří vetšinou na místo, kde se potřebujete dostat na půdu či střechu nebo jiná Vámi určená specifická místa, kde je málo prostoru.

Dřevěné skládací schody: Pokud chcete schody, které nepotřebují žádnou zvláštní péči, nemáte  moc prostoru, ale máte rádi dřevo, jistě splní Vaše požadavky právě tyto schody.

Protipožární skládací schody: Pokud potřebujete protipožární schody na základě požárně bezpečnostního řešení nebo z jiných důvodů, tento typ pro Vás bude ta správná volba, jelikož naše schody jsou certifikované  "Požárně atestačním a výzkumným ústavem stavebním Praha a.s." 

Skládací schody Mini: Tento typ skládacích schodů je pro ty, kteří mají na schody velmi malé prostory. Proto je tento typ schodů uzpůsobený pro co největší úsporu místa, ale rozhodně neztrácí na funkčnosti oproti ostatním a vetším typům skládacích schodů.

Skládací schody Alutrag: Tento typ schodů je velmi nenáročný na údržbu. Zajišťuje výbornou stabilitu a to i přes lehkou konstrukci, která zaručí jednoduchou manipulaci. Pokud chcete lehké, pevné kovové schody, vyberte si právě schody Alutrag.

Shrnovací schody Alufix: Schody Alufix jsou vyrobeny pro malý prostor. V tomto případě, ale i pro malý prostor průlezu, nebo již stávající průlez. 

Jako poslední typ schodů jsou Atypické skládací schody: tento druh je určen především pokud máte svou vlastní představu o skládacích schodech nebo se Vám předešlá typová řešení nehodí. 

Věříme, že Vám tento souhrn pomohl a pokud při výběru potřebujete více poradit nebo se podrobněji informovat, neváhejte nám poslat e-mail na adresu:schodytriant@schodytriant.cz 

Nebo nás kontaktovat telefonicky: 327 525 311, 606 901 801


Skládací dřevěné schody
Skládací dřevěné schody
Skládací dřevěné schody
Skládací dřevěné schody
Skládací schody protipožární
Skládací schody protipožární
Skládací schody Mini
Skládací schody Mini
Shrnovací schody Alufix
Shrnovací schody Alufix
Skládací schody atypické
Skládací schody atypické
Atypické schody Alufix
Atypické schody Alufix
Protipožární schody dřevěné atypické
Protipožární schody dřevěné atypické
Protipožární dřevěné schody
Protipožární dřevěné schody
Protipožární schody detail
Protipožární schody detail
Zpět

Poradíme Vám

Máte otázku? Nevíte, které
schody vybrat? Kontaktujte
našeho specialistu!

tel: 606 901 801
info@schodytriant.cz